Bryce Canyon

Woensdag 16 Mei

Wij slapen eerst uit en nemen lekker de tijd. Bryce is ongeveer 3,5 uur rijden dus wij hebben alle tijd. Wij gaan eerst ontbijten in het hotel. Dit zou in de prijs zijn inbegrepen maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Wij hebben prima gegeten maar was relatief duur. Na ontbijt checken wij uit, pakken de spullen en zetten koers naar Bryce. Het is een schitterende route, echt scenic en gelukkig kunnen wij bij aankomst in Bryce meteen onze kamer al in waardoor we ook nog tijd hebben meteen naar het park te gaan.Magical Bryce

Bryce is magisch. Ik vind het echt geweldig. Het is nu 2:30 en omdat wij eigenlijk geen trek hebben maar nog wel iets willen doen kopen wij eerst wat energierepen en noten bij het kleine winkeltje en lopen dan de RIM trail tot eind station Bryce Point. Hier pakken wij de bus terug naar het begin waar wij de auto hebben geparkeerd. Schitterende wandeling.

Thuis drinken wij even wat in het zonnetje. Als anderen zien dat wij de stoelen buiten zetten, volgen opeens meerdere ons vb. Grappig om te zien dat er opeens uit iedere kamer iemand verschijnt. Rond 7 uur gaan we, ook al kunnen wij ons er totaal geen voorstelling van maken, naar sunset op Bryce. Het voegt niet veel toe aan de mooie wandeling van vanmiddag maar het was wel even leuk. Bij terugkomst kijken wij bij de fast food of wij daar iets willen halen maar eigenlijk is er niets wat wij willen eten. Het buffet in het hotel is mega druk en de rij is ook behoorlijk lang. Wij lopen naar het lokale supermarktje en besluiten Microwave lasagne en een salade mee te nemen. We zien wel wat dat moet worden. Uiteindelijk is het aardig te eten maar hebben wij eigenlijk de meeste lol met het behendig omgaan met de spullen die wij hebben.

17 Mei

Wij willen vandaag nog een mooie wandeling maken in Bryce. Omdat wij daarna ook nog naar Zion moeten/willen rijden staan wij wederom bijtijds op. Wij ontbijten op dezelfde provisorische wijze als het avondeten gisteravond, checken uit en lopen de Queen Gardens Trail en Navajo loop. Ik vind het echt prachtig. Hoef niet zo nodig weg. Heerlijk relaxt park. Maar ja wij willen graag ook nog Zion even bekijken dus rijden toch door naar Springdale via wederom een prachtige scenic route door Zion heen.

Feiten:
 • Plaats: Bryce Canyon
 • Route: Page - Kanab - Bryce Canyon
 • Hotel: Rubyís Inn
 • URL: http://www.rubysinn.com/
 • Doís:
   • een van de schitterende trails lopen
   • heerlijk genieten van dit mooie park
 • Doníts:
   • het extra geld voor lakeview in het hotel is een hoax... :)

Page

Zion National Park