Isola Rossa

23 September

Het weer is opeens omgeslagen. Van de eind 20 graden die wij tot nu toe gehad hebben is het nu begin 20. Voelt bijna koud aan. Na het ontbijt checken wij uit (werden al vanuit de tuin bekeken om te kijken of wij wel al aanstalten aan het maken waren om weg te gaan), zetten wij koers richting Isola Rossa. Op de weg erheen komen wij niet heel veel interessante dingen tegen en om Olbia nou te bezoeken, hebben wij niet echt zin in. Verder richting Isola Rossa dus. Stoppen nog wel even bij een uitkijkpunt over de Valle de la Luna maar daar houdt het dan wel een beetje op. Rond 13:30 zijn wij bij het Relax hotel Torreruja. Krijgen een prima kamer en omdat het best fris is gaan wij eerst even de omgeving bekennen. Wij zijn Borrelplek bij uitstekhet terrein van het hotel eigenlijk nog niet af of het begint licht te regenen. Wij zoeken een tentje op waar we even wat kunnen eten en als wij die gevonden hebben begint het pas echt te regenen. Zitten hier dus nog wel even goed. Jammer dat het door de regen nog verder afkoelt waardoor wij toch bij een wat drogere periode terug naar hotel gaan. Ook hier is het op ons terrasje redelijk fris dus ga maar even lekker warm douchen. Als ik uit de douche kom lijkt het iets op te klaren. Ik loop even naar het rots strandje van het hotel en daar is het best lekker. Haal Martin op waarna wij op een plateau bij het rotsenstrand genieten van een borrel bij ondergaande zon. Hierna schuiven wij bij het avondbuffet aan. Vind ik het enige nadeel van dit hotel dat je enigszins verplicht bent mee te doen aan het halfpension. Het is dat het eten goed is maar anders had ik dat graag anders gedaan. Zoals gezegd is het eten goed dus ik klaag verder niet. Daarna kijken wij nog 5 minuten naar live muziek in de lobby en gaan dan snel terug naar de kamer.

24 September

Vandaag staat een dagje niks doen op het rooster. Als wij, na het ontbijt, naar het rotsenstrandje willen lopen, begint het opeens weer flink te regenen. Gelukkig houdt het niet lang aan en gaan wij na 5 minuten bij het zwembad gelegen te hebben naar het strand. Het is daar nog behoorlijk fris maar Sunsetuiteindelijk is het daar goed toeven. Rond een uur of 2 lopen wij even naar het dorpje om lekker even op het terras te gaan zitten. Kopen meteen wat lekkers bij de kleine supermarkt die nog open is en gaan dan terug naar het hotel. Het is nog zo lekker dat wij naar het strand terug gaan. Alleen blijkt hier de wind wel heel erg opgestoken te zijn waardoor wij redelijk snel naar het zwembad verhuizen. Dan komen er dikke wolken en laat de zon zich eigenlijk niet meer zien. Douchen en nog een keer naar het buffet. Vind het eten wat tegen vallen maar kwalitatief is het goed.

25 September

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en langzaam onze route verder te zetten naar ons eindpunt dat twee weken geleden ons beginpunt was.

Feiten:

San Teodoro

Alghero