Zion National Park

Maar ja wij willen graag ook nog Zion even bekijken dus rijden toch door naar Springdale via wederom een prachtige scenic route door Zion heen.Emerald Pools Track

Wij zijn blij verrast door Springdale. Gezellig dorpje met wat hotels, restaurants en een supermarktje. Voor vanavond hebben we een kamer kunnen regelen hier maar voor morgen blijkt het een stuk moeilijker te zijn. Het is weekend en dan loopt het hier kennelijk altijd helemaal vol maar wij hebben na een half uur vragen toch geluk. Als dat lekker geregeld is gaan wij lekker op een terras zitten om een margarita te drinken. Smaakt niet bijster goed maar het is wel wat wij nu nodig hebben. Daarna gaan wij nog even door op ons eigen terras waar het gigantisch waait en dus dekking zoeken op het terras van iemand anders. Beter en wat helemaal leuk is dat een kolibrie hier een nestje heeft.

Daarna douchen wij en gaan wij eten bij het grootste restaurant dat Springdale rijk is. Het is nog lekker ook. Daarna lekker met een boekje naar bed.

18 Mei

Wij laten ons de tijd vanochtend. Wat wij doen, doen wij en wat wij niet doen, doen wij niet. Zo simpel is het. Wij ontbijten naast het hotel, The Narrowspakken onze spullen en checken uit om 100m verderop weer in te checken om daarna door te rijden naar Zion NP. Parekeren de auto en gaan het rijtje aan wandelingen af: Emerald Pools met een omweg terug, Weeping Rock en naar de Narrows.

Aan het eind lopen wij richting de Narrows en willen eigenlijk ook daar nog een stuk doorheen lopen maar het water is ijskoud en uitgerekend nu verdwijnt de zon ook nog. Maakt het meteen een beetje kil dus slaan wij over. Mocht ik hier ooit nog een keer terug komen dan zou ik dit zeker willen doen maar dan zou ik een broek en een paar schoenen huren zodat je er een beetje normaal doorheen zou kunnen lopen. Wij lopen terug en pakken de bus richting auto, gaan naar ons hotel en daar zitten wij in en uit de zon. Als de zon weg is, is het meteen fris. ís Avonds eten wij nog een keer bij de tent van gisteren en wederom smaakt het prima.

19 Mei

Wij eten tegenover het motel een muffin en een banaan met een lekkere koffie en gaan dan op weg terug naar Vegas.

Feiten:
 • Plaats: Springdale
 • Route: Bryce Canyon - Mt. Carmel Jct. - Zion - Springdale
 • Hotel: Pioneer lodge, Canyon Ranch Motel
 • URL: http://www.pioneerlodge.com/, http://www.canyonranchmotel.com/
 • Doís:
   • Genieten van de mooie omgeving
   • Hebben wij niet gedaan maar the Narrows lopen
 • Doníts:
   • in het weekend zonder reservering aankomen

Bryce

Las Vegas